Tρέχει... μόνος του ο Φερστάπεν, απόλυτος κυρίαρχος και στο Σπα!

Tη 10η του νίκη (σε 12 φετινού αγώνες) και 8η σερί πέτυχε στο Βέλγιο ο Μαξ Φερστάπεν οδηγώντας την Red Bull στην 13η επιτυχία της!

Tρέχει... μόνος του ο Φερστάπεν, απόλυτος κυρίαρχος και στο Σπα!

Στο ίδιο έργο θεατές και στο GP Βελγίου!

Ο Μαξ Φερστάπεν παρότι εκκίνησε από την 6η θέση τερμάτισε πρώτος και οδήγησε την Red Bull του στην 13η σερί νίκη και 12η φετινή (σε ισάριθμους αγώνες)!

Ήταν η 10η φετινή νίκη του σε 12 GP της Formula 1, και την όγδοη διαδοχική του, στο δάσος των Αρδενών υξάνοντας έτσι στους 126 βαθμούς το προβάδισμά του από τον δεύτερο -και σήμερα και στο πρωτάθλημα- Σέρχιο Πέρες με την έτερη Red Bull RB19.

Το βάθρο έκλεισε ο Σαρλ Λεκλέρ που ήταν ανήμπορος απέναντι στις δύο Red Bull, αλλά κατάφερε να αμυνθεί από την πίεση και τα undercuts του τέταρτου Λιούις Χάμιλτον της Mercedes. Ο Κάρλος Σάινθ, με την έτερη Ferrari, όπως και ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren, εγκατέλειψαν λόγω ζημιάς στα δύο μονοθέσια από τη μεταξύ τους σύγκρουση στην πρώτη στροφή.

Περίπου στο μέσον του 12ου φετινού GP ο ουρανός βάρυνε και άρχισε να ψιχαλίζει, όμως η βροχή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι δεν άλλαξε τίποτα στην εξέλιξη όλου του αγώνα με τα σλικς ελαστικά. Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Τζορτζ Ράσελ, και τη δεκάδα οι Λάντο Νόρις, Εστεμπάν Οκόν, Λανς Στρολ και Γιούκι Τσουνόντσα.