Φερστάπεν: «Απίστευτο ότι πήραμε την 11η νίκη μας»

Στην κακή του εκκίνηση αλλά και στις 11 σερί νίκες αναφέρθηκε ο Μαξ Φερστάπεν. 

Φερστάπεν: «Απίστευτο ότι πήραμε την 11η νίκη μας»

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στο Σίλβερστοουν και με δηλώσεις του μετά το φινάλε στάθηκε τόσο στην κακή του εκκίνηση αλλά και στις 11 σερί επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός οδηγός:

«Έκανα κακή εκκίνηση, πρέπει να δούμε πού οφείλεται. Αμέσως μετά και οι δύο McLaren ήταν πολύ γρήγορες, οπότε χρειάστηκα λίγους γύρους για να περάσω τον Νόρις. Στη συνέχεια μπόρεσα να δημιουργήσω διαφορά και όλα άρχισαν να δείχνουν φυσιολογικά. Μετά όμως το αυτοκίνητο ασφαλείας, με την μαλακή γόμα τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για εμάς, να διατηρήσουμε τα ελαστικά "ζωντανά". Οπότε η διαφορά διατηρήθηκε γύρω στα 3-3,5 δευτερόλεπτα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε ξανά, 11 συνεχόμενες νίκες για την ομάδα είναι κάτι το απίστευτο. Όμως τα πράγματα δεν ήταν εύκολα σήμερα.

Την Πέμπτη έκανα drift σε προωθητική ενέργεια της Red Bull και φαίνεται ότι έκανα και στην εκκίνηση. Εδώ όμως ήταν κάτι το άσχημο, οπότε πρέπει να το αναλύσουμε. Οι προηγούμενες εκκινήσεις που έκανα ήταν αρκετά καλύτερες. Τα πράγματα ήταν έτσι πιο συναρπαστικά, ο Νόρις συνέχισε να με πιέζει, είχε πολύ καλό ρυθμό».