Ταχύτερος στο γκραν πρι του Μαϊάμι ο Ράσελ και οι Μercedes (με 1-2)

Ο Tζορτζ Ράσελ ήταν ο γρηγορότερος στις πρώτες δοκιμές του γκραν πρι του Μαϊάμι με δεύτερο τον ομόσταυλο του στην Μercedes Λιούις Χάμιλτον

Ταχύτερος στο γκραν πρι του Μαϊάμι ο Ράσελ και οι Μercedes (με 1-2)

Δύο δέκατα.

Αυτή ήταν η διαφορά που χώρισε τον, γρηγορότερο στις πρώτες δοκιμές του γκραν πρι του Μαϊάμι, Τζορτζ Ράσελ από τον ομόσταυλο του στη Mercedes Λιούις Χάμιλτον.

Παρά τα προβλήματα που είχε κατάφερε να κινηθεί ταχύτερα από τον Χάμιλτον, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:30.125.

Τους δύο τους ακολούθησαν ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari κι ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing, με τη διαφορά μεταξύ τους ένα δέκατο.

Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Κάρλος Σάινθ σχεδόν δύο δέκατα μακριά, ενώ ο νικητής του τελευταίου GP στο Αζερμπαϊτζάν, Σέρτζιο Πέρεζ με την έτερη Red Bull RB19, περιορίστηκε στην 11η θέση, με διαφορά 1,1'' από τον Φερστάπεν - ενδεχομένως κάνοντας διαφορετικό πρόγραμμα από τον Ολλανδό.

H πρώτη φάση των δοκιμών στη μεγαλούπολη της Φλόριντα διακόπηκε για 9 λεπτά μετά από πρόσκρουση του Νίκο Χούλκενμπεργκ με την Haas στον τοίχο της στροφής 3.

Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών στο Μαϊάμι ξεκινά απόψε (Παρασκευή 5/5 προς Σάββατο) στις 00:30, ενώ οι αυριανές τρίτες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 19:30 ώρα Ελλάδας και οι κατατακτήριες στις 23:00.