Formula 1: Με Ντρούγκοβιτς στην θέση του Στρολ η Aston Martin στο Μπαχρέιν

Η Aston Martin ανακοίνωσε πως ο αναπληρωματικός οδηγός της θα πάρει τη θέση του τραυματία Καναδού στην πίστα του Σακχίρ.

Formula 1: Με Ντρούγκοβιτς  στην θέση του Στρολ η Aston Martin στο Μπαχρέιν

Λίγες μόλις ώρες μετά τον τραυματισμό του Λανς Στρολ, η Aston Martin με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο για τον αντικαταστάτη του, στο τριήμερο (25-27/2) στην πίστα του Σακχίρ.

Στο δοκιμαστικό τριήμερο στο Μπαχρέιν ο πρωταθλητής της Formula 2 για το 2022, Φελίπε Ντρούγκοβιτς, αναμένεται να πάρει την θέση του 24χρονου Καναδού, ο οποίος δεν θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει και να συνηθίσει το νέο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, θα καθίσει πίσω από το τιμόνι του πράσινου μονοθεσίου στο απογευματινό σκέλος της ίδιας ημέρας. Η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμά της για την Παρασκευή και το Σάββατο. Όπως είχε ανακοινώσει, η κατάσταση της υγείας του Στρολ θα εξετάζεται μέρα με τη μέρα, προκειμενένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα καθήκοντά του.

Σε αντίθετη περίπτωση, τότε ο Ντρούγκοβιτς θέτει υποψηφιότητα ώστε να αγωνιστεί στο Grand Prix Μπαχρέιν, το τριήμερο 3-5 Μαρτίου.