Χάμιλτον: «Παραμύθια ότι έχω πρόβλημα με τον Φερστάπεν»

Ο Λιούις Χάμιλτον διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Μαξ Φερστάπεν, τον οποίο και σέβεται όπως τόνισε. 

Χάμιλτον: «Παραμύθια ότι έχω πρόβλημα με τον Φερστάπεν»

Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα της Formula 1 εδώ και μερικά χρόνια είναι ξεκάθαρα αυτή μεταξύ των Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν. Οι δύο οδηγοί μονομάχησαν σκληρά το 2021 για τον παγκόσμιο τίτλο, ο οποίος κρίθηκε τελικά στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα της σεζόν, με τον Ολλανδό να πανηγυρίζει.

Ο Χάμιλτον ευελπιστεί να κάνει ξανά ανάλογη σεζόν μετά την κακή περσινή χρονιά, επιστρέφοντας στην κορυφή της Formula 1. Απέναντί του θα έχει τον οδηγό της Red Bull Racing, για τον οποίο μίλησε στο F1 Magazine: «Σέβομαι τον Φερστάπεν. Στον κόσμο αρέσει να λέει πως υπάρχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ μας. Οι υποθέσεις αυτές είναι παραμύθια. Είναι πολύ νεότερος, οπότε μπορεί να έχει εκείνος κάτι μαζί μου. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό και για να πω την αλήθεια υποθέτω πως δεν έχει. Ωστόσο δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον».

Παρά τον τρόπο με τον οποίο έχασε το πρωτάθλημα του 2021, ο Χάμιλτον αναγνώρισε την αξία του Φερστάπεν: «Έκανε ό,τι χρειαζόταν το 2021, οπότε γιατί να έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα με εκείνον; Απέδωσε εξαιρετικά σε κάθε τριήμερο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό».