Σκεφτόταν την απόσυρση από τη Formula 1 ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά από μία μέτρια σεζόν, σκεφτόταν να σταματήσει να τρέχει στις πίστες της Formula 1.

Σκεφτόταν την απόσυρση από τη Formula 1 ο Φερνάντο Αλόνσο

Η σεζόν με τα χρώματα της McLaren Honda δεν ήταν και η καλύτερη αγωνιστική για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή με την Renault και γι αυτόν τον λόγο ο Ισπανός μπήκε σε σκέψεις για το αν θα συνεχίσει στις πίστες της Formula 1.

«Αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ο χρόνος για μένα να φύγω, όχι με αυτά τα αποτελέσματα, όχι με αυτά τα συναισθήματα. Ήξερα ότι θα το μετάνιωνα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα είχα αυτή την πικρή γεύση για το υπόλοιπο της καριέρας μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο στο περιοδικό F1 Racing και πρόσθεσε: «Προφανώς και συνεχίζω να θέλω να πετύχω. Υπάρχουν ανεκπλήρωτα πράγματα για μένα και την McLaren μαζί.» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Αλόνσο , ο οποίος θα δώσει το κάτι παραπάνω έχοντας καλύτερο πακέτο φέτος. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν το ένιωθα για αρκετό καιρό, αλλά τώρα νιώθω ότι μπορώ να κάνω μια πολύ καλή χρονιά εάν έχουμε ένα καλό πακέτο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να δώσω αυτό το έξτρα που δίνω σε όλη μου την καριέρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο να δώσω τα προηγούμενα 3 χρόνια: την αφοσίωση, την δουλειά, τα συμπεράσματα στον προσομοιωτή. Αυτό το κάτι έρχεται σε έναν οδηγό αλλά για να το δώσεις όταν είσαι στο Μεξικό και έχεις ποινή λόγω αλλαγής κινητήρα και να ξεκινάς από το τέλος, πράγματα όπως τα έξτρα δέκατα ή οι κινήσεις στον αγώνα ή οι μαγικές εκκινήσεις δεν έρχονται. Δεν είναι συνειδητά. Είναι το πως νιώθεις εκείνη την μέρα.»