Red Bull: Εμφύλιος με Φερστάπεν - Πέρεζ: «Μην μου το ζητήσετε ποτέ ξανά αυτό, συνεννοηθήκαμε» (vid)

O Φερστάπεν αγνόησε την παράκληση της ομάδας να αφήσει τον Πέρεζ να περάσει - Κάθετος ο Ολλανδός:«Δεν θα μου ξαναζητήσετε ποτέ κάτι τέτοιο»

Red Bull: Εμφύλιος με Φερστάπεν - Πέρεζ: «Μην μου το ζητήσετε ποτέ ξανά αυτό, συνεννοηθήκαμε» (vid)

Στο GP της Βραζιλίας υπήρξε επεισόδιο στην ομάδα της RedBull. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο μηχανικός ζήτησε από τον Μαξ Φερστάπεν να αφήσει τον συμπαίκτη του, Σέρτζιο Πέρεζ, να περάσει μπροστά του. Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να κατακτήσει ο Μεξικανός τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. «Μαξ, άφησε τον Πέρεζ να περάσει, σε παρακαλώ», του σχολίασαν.

Προς έκπληξη όλων, ο Ολλανδός οδηγός αγνόηση την προτροπή της RedBull, απαντώντας μάλιστα σε έντονο ύφος:«Σας το είπα ήδη την τελευταία φορά, δεν θα μου ξαναζητήσετε ποτέ κάτι τέτοιο. Εντάξει, συνεννοηθήκαμε για αυτό; Σας έδωσα τους λόγους μου και τους υποστηρίζω».

Το γεγονός ξένισε στην ομάδα της RedBull, ενώ στη συνέχεια και ο Μεξικανός οδηγός εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός. Ευχαρίστησε την ομάδα για την κίνηση που έκανε, με τον Πέρεζ να σχολιάζει στους μηχανικούς της RedBull: «Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για αυτό, σας ευχαριστώ. Αυτό δείχνει ποιος είναι πραγματικά».