Μόνο Μercedes στην πρώτη σειρά του Grand Prix του Ιντερλάγκος!

Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν ο νικητής στο Sprint Race της Βραζιλίας βλέποντας πρώτος την καρό σημαία μπροστά από τον Κάρλος Σάινθ και τον Λούις Χάμιλτον. Με «1-2» η Mercedes στον αγώνα της Κυριακής, λόγω ποινής πέντε θέσεων του Ισπανού.

Μόνο Μercedes στην πρώτη σειρά του Grand Prix του Ιντερλάγκος!

Ο Τζορτ Ράσελ είδε πρώτος την καρό σημαία στο Sprint Race του Ιντερλάγκος. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes θα εκκινήσει πρώτος στον αγώνα της Κυριακής (πρότελευταιο της σεζόν) και πήρε το μάξιμουμ των οκτώ πόντων.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κάρλος Σάινθ και στην τρίτη ο Λούις Χάμιλτον, ο οποίος κέρδισε πέντε θέσεις.

Στον αγώνα ωστόσο η Mercedes θα έχει το 1-2, αφού ο Ισπανός έχει ποινή πέντε θέσεων λόγω αλλαγών στο μονοθέσιο του από την Ferrari.

Aπό την 3η θέση θα εκκινήσει ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν, καθώς η στρατηγική με τη μεσαία γόμα ελαστικών της Red Bull δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ 4ος θα είναι ο ομόσταυλος του Σέρχιο Πέρες.

Όσον αφορά τον Κέβιν Μάγκνουσεν που είχε πάρει μια ανέλπιστη pole position, στον αγώνα Σπριντ περιορίστηκε στην 8η θέση, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό για λογαριασμό της Haas που ξεπέρασε κατά έναν την Alphatauri στη μάχη της αποφυγής της προτελευταίας θέσης!