Formula 1: Ταχύτερος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Βραζιλιάνικου Grand Prix ο Οκόν με Αlpine!

O Οκόν με Alpine κατέγραψε τον ταχύτερο γύρο στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Ιντερλάγκος στη Βραζιλίας

Formula 1: Ταχύτερος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Βραζιλιάνικου Grand Prix ο Οκόν με Αlpine!

Με διαφορά τριών ωρών, από την εκκίνηση του Sprint Race στο GP Βραζιλίας, στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών τον ταχύτερο γύρο σημείωσε ο Εστεμπάν Οκόν με την Alpine A522!

Σε αντίθεση με τις χθεσινές δοκιμές κατάταξης, αυτή τη φορά ο ουρανός ήταν ηλιόλουστος στην πίστα του Ιντερλάγκος (Σάο Πάουλο) για τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του 13ου και προτελευταίου φετινού αγώνα της Formula 1.

Ο Οκόν σημείωσε τον πρώτο χρόνο με χρησιμοποιημένα μαλακά ελαστικά

Όταν η Red Bull έκανε το ίδιο και στα δύο μονοθέσιά της, περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος, ο Σέρχιο Πέρες ανέβηκε στη δεύτερη θέση -σχεδόν δύο δέκατα πίσω από τον Γάλλο- και ο Μαξ Φερστάπεν στην τέταρτη, πίσω από τον Ράσελ.

Αυτό διήρκησε μέχρι και ο Αλόνσο να κάνει την προσπάθειά του με την ίδια γόμα, που τον έφερε μισό δέκατο μπροστά από τον Ολλανδό.

Πλέον όλα κινούνται γύρω από τον αγώνα Σπριντ και τον παντελώς ασυνήθιστο κάτοχο της πρώτης θέσης της εκκίνησης σε αυτόν, Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δοκιμές αυτές συμμετείχε με τη Williams -στη θέση του Άλεξ Άλμπον- ο Λόγκαν Σάρτζεντ. Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της Formula 2 ξεπέρασε τους 24 γύρους που χρειαζόταν για να πάρει έναν ακόμη βαθμό ώστε να εξασφαλίσει τη Super licence για να αγωνιστεί με την ομάδα το 2023, και αν και έκανε τον τελευταίο χρόνο ήταν λίγα χιλιοστά πίσω από τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Γκουάνιου Τσόου.

Το τρίτο και τελευταίο Sprint Race της φετινής σεζόν της Formula 1, διάρκειας 24 γύρων, ξεκινά απόψε (12/11) στις 21:30 ώρα Ελλάδας