Formula 1: Ο Φέτελ αποκάλυψε τον αντίπαλο που τον δυσκόλεψε περισσότερο

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατονόμασε τον Λιούις Χάμιλτον ως τον μεγαλύτερο αντίπαλο που συνάντησε ποτέ στην καριέρα του στην Formula 1, με τον Γερμανό να ετοιμάζεται να δώσει τέλος σε μια καριέρα 15 ετών στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Formula 1: Ο Φέτελ αποκάλυψε τον αντίπαλο που τον δυσκόλεψε περισσότερο

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ferrari μεταξύ 2015 και 2020, ο Φέτελ απόλαυσε πολλές μάχες με τον οδηγό της Mercedes, Χάμιλτον, για pole positions και νίκες σε αγώνες – το ζευγάρι συμμετείχε επίσης σε μια μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο του 2017 μέχρι τα τελευταία στάδια εκείνης της σεζόν.
Τέσσερις φορές πρωταθλητής από τις πρώτες μέρες του στην Red Bull, η καμπάνια του 2022 θα σηματοδοτήσει την τελευταία του Φέτελ ως οδηγός της Formula 1, καθώς ο 35χρονος θα αποσυρθεί μετά από δύο δύσκολες σεζόν στην Aston Martin.
Σε μια στοχαστική συνέντευξη για την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Φέτελ κλήθηκε να ονομάσει τον πιο σκληρό από τους πολλούς αντιπάλους του στην Formula 1 όλα αυτά τα χρόνια, στην οποία απάντησε: «Ο Λιούις (Χάμιλτον), ειδικά όταν ήμουν στην Ferrari. Ο Λούις ήταν πάντα εκεί πάνω. Πριν από αυτό, ήταν πιθανότατα ο Φερνάντο [Αλόνσο] όταν ήταν στη Ferrari».

Με τον προαναφερθέντα Αλόνσο να παίρνει τη θέση του Φέτελ από τη σεζόν του 2023 και μετά, ο 53 φορές νικητής Grand Prix ρωτήθηκε αν έχει κάποια συμβουλή να προσφέρει τον αντικαταστάτη του.

«Ο Φερνάντο δεν χρειάζεται καμία συμβουλή. Δεν είμαι σίγουρος ότι δέχεται κάποια συμβουλή, αλλά δεν τη χρειάζεται ούτως ή άλλως. Είναι τόσο καιρό κοντά και έχει δει τόσα πολλά - θα είναι καλά», πρόσθεσε ο Φέτελ.