Formula 1: Pole position ο Λεκλέρ στην Σιγκαπούρη!

Ο Σαρλ Λεκλέρ πραγματοποίησε, με την Ferrari του, τον ταχύτερο γύρο κατά τις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Formula 1, στην Σιγκαπούρη και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στον Κυριακάτικο (02/10) αγώνα. Από την θα εκκινήσει ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου κι επικεφαλής της κατάταξης, Μαξ Φερστάπεν.

Formula 1: Pole position ο Λεκλέρ στην Σιγκαπούρη!

Με «καθαρό», από μονοθέσια, οδόστρωμα θα ξεκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ το Κυριακάτικο (02/10) γκραν πρι της Σιγκαπούρης, αφού πήρε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του.

Ο Μονεγάσκος οδηγός, της Ferrari, με χρόνο 1:49.412 ήταν ταχύτερος στις κατατακτήριες (που ξεκίνησαν σε βρεγμένη πίστα...), ενώ ακολούθησαν οι Πέρες (Red Bull), Χάμιλτον (Mercedes) και Σάινθ (Ferrari).

Στα ευχάριστα για τον (2ο στη βαθμολογία των οδηγών) Λεκλέρ ότι ο (παγκόσμιος πρωταθλήτης κι επικεφαλής της φετινής κατάταξης) Μαξ Φερστάπεν θα ξεκινήσει από την 8η θέση.

Μάλιστα ο Ολλανδός δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο του γύρο (παρότι γύριζε αρκετά γρήγορα...), αφού από την ομάδα του (Red Bull) τον κάλεσαν να μπει στα πιτς, γεγονός που προκάλεσε τον έντονο κι έκδηλο εκνευρισμό του...

Η σειρά των οδηγών μετά τις κατατακτήριες του γκραν πρι της Σιγκαπούρης