Formula 1: Τέλος από τη Williams ο Λατίφι

Ο Νίκολα Λατίφι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Williams στο τέλος της χρονιάς

Formula 1: Τέλος από τη Williams ο Λατίφι

Ο Νίκολα Λατίφι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Williams στο τέλος της χρονιάς. Ο 27χρονος πιλότος ήταν μέλος της βρετανικής ομάδας για τρία χρόνια.

Ο Λατίφι έκανε το ντεμπούτο του με τη Williams το 2020 στο αυστριακό γκραν πρι. Συμμετείχε σε 55 αγώνες και συγκέντρωσε συνολικά 7 βαθμούς.

«Θέλω να επωφεληθώ της ευκαιρίας αυτής και να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Williams Racing – από εκείνους στο εργοστάσιο μέχρι εκείνους με τους οποίους συνεργάζομαι στην πίστα – τα τελευταία τρία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Λατίφι.

«Το ντεμπούτο μου στη Formula 1 αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας αλλά ξεκινήσαμε τελικά στην Αυστρία. Παρόλο που δεν έχουμε πετύχει μαζί τα αποτελέσματα που ελπίζαμε ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Η κατάκτηση των πρώτων βαθμών στην Ουγγαρία πέρσι ήταν μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μας με ιδιαίτερες αναμνήσεις από τον χρόνο μου σε αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι κανείς δεν θα σταματήσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν», σχολίασε ο 27χρονος πιλότος.

«Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νίκολα για τα τρία χρόνια σκληρής δουλειάς με τη Williams. Είναι ένας σπουδαίος ομαδικός παίκτης που έχει μία εξαιρετική στάση απέναντι στους συναδέλφους του και η δουλειά του ήταν σεβαστή από όλους. Ο χρόνος μας μαζί του πλησιάζει στο τέλος του αλλά γνωρίζω ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεγιστοποιήσει ό,τι μπορούμε να κάνουμε μαζί μέχρι το φινάλε της σεζόν. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το τέλος του τόσο μέσα όσο και έξω από το cockpit», σημείωσε ο Τζοστ Καπίτο, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας.