Σάινθ: «Χαρούμενος για την pole, αλλά...»

Ο Κάρλος Σάινθ δήλωσε ικανοποιημένος που θα εκκινήσει πρώτος στο βελγικό γκραν πρι, όμως ο χρόνος του τιμωρημένου Φερστάπεν δεν περνάει απαρατήρητος. 

Σάινθ: «Χαρούμενος για την pole, αλλά...»

Μπορεί ο Κάρλος Σάινθ να πήρε την pole positon στις κατατακτήριες δοκιμές για το βελγικό γκραν πρι της Formula 1 που θα γίνει την Κυριακή (28/8-16.00) στην πίστα Σπα, αλλά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον χρόνο του Μάξ Φερστάπεν που ήταν πολύ ταχύτερος από τους άλλους πιλότους ωστόσο λόγω ποινής θα μπει στον αγώνα από τη 15η θέση.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari δήλωσε: «Ο γύρος μου ήταν καλός. Είμαι χαρούμενος που θα εκκινήσω από την πρώτη θέση, προφανώς όχι όμως και τόσο όταν βλέπω την απόσταση που έχει ο Μαξ και η Red Bull Racing από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε μέχρι να βρούμε γιατί είναι τόσο πολύ πιο γρήγοροι από εμάς σε αυτή την πίστα. Η πρώτη μου προσπάθεια στο Q3 ήταν αρκετή για το δεύτερο καλύτερο χρόνο, που ήξερα ότι θα μου χαρίσει την pole. Το να εκκινείς από την pole είναι προφανώς κάτι καλό, θα προσπαθήσουμε να το μετατρέψουμε σε νίκη την Κυριακή. Η μεγάλη διαφορά από τον Μαξ και τη Red Bull με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα συμβεί στον αγώνα. Ο ρυθμός μας στους αγώνες είναι καλύτερος από αυτόν στις κατατακτήριες, όμως πρέπει να βρούμε τι φταίει».