Χάμιλτον: «Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ»

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως δεν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα από τη Formula 1.

Χάμιλτον: «Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Formula 1 έχοντας στο παλμαρέ του τέσσερις παγκόσμιος τίτλους. Αν και καθιερώθηκαν την ίδια εποχή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι πρόθυμος να ακολουθήσει το δρόμο του Γερμανού πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ακόμα σκέφτεται με ποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει τη Mercedes να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ παραμένει μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του όγδοου προσωπικού του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα.

Ο Βρετανός πρωταθλητής υποστήριξε: «Είναι μια υπενθύμιση ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο στην καριέρα μου που οι άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί και τρέχαμε αντίπαλοι για τόσο καιρό αρχίζουν να σταματούν. Πριν το καταλάβουμε ο Φερνάντο Αλόνσο δεν θα είναι πια εδώ και τότε θα είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Ακόμα όμως σκέφτομαι πώς θα βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Σκέφτομαι ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για να βοηθήσω τη Mercedes να κερδίσει ξανά. Ποιος είναι ο δρόμος προς άλλο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα».