Λεκλέρ: «Πάντα κάτι πάει λάθος»

Η απογοήτευση είναι το συναίσθημα που έμεινε στον Σαρλ Λεκλέρκ μετά το πέρας του Grand Prix Ουγγαρίας

Λεκλέρ: «Πάντα κάτι πάει λάθος»

Σε… Βατερλό εξελίχθηκε το Grand Prix της Ουγγαρίας για τον Σαρλ Λεκλέρκ ο οποίος αν και είχε 5 δευτερόλεπτα διαφορά στην πρώτη θέση πριν την δεύτερη αλλαγή ελαστικών τερμάτισε μόλις στην 6η θέση.

Μετά το πέρας του αγώνα, η απελπισία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα στο πρόσωπό του Μονεγάσκου: «Δεν ξέρω τι να πω, ένιωθα καλά με τη μέση γόμα ελαστικών, δεν κατάλαβα τι έγινε. Με τέτοιους αγώνες δεν μπορούμε να ελπίζουμε για το πρωτάθλημα. Σήμερα δεν ήταν καλή ημέρα, αλλά συνολικά έχουμε ρυθμό. Απλά πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, γιατί πάντα κάτι πάει λάθος. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό».

Παρά την έντονη απογοήτευση, ο 24χρονος προσπαθεί να αντλήσει κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν: «Ναι, χρειάζομαι ένα διάλειμμα, αλλά από την άλλη έχω μεγάλο κίνητρο και απλά αυτό που θέλω είναι να μπω πάλι μέσα στο μονοθέσιο και να κερδίσω ξανά».

Ο Λεκλέρκ βρίσκεται πλέον 80 βαθμούς πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν ενώ με την πλάτη στον τοίχο είναι και η Scuderia Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, καθώς η Mercedes-AMG είναι πλέον 30 βαθμούς μπροστά της.