Ράσελ: «Νιώθω καταπληκτικά, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη!»

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον αγώνα της Κυριακής (31/7) στο Grand Prix της Ουγγαρίας εξέφρασε ο Τζορτζ Ράσελ, μετά την pole position που κέρδισε στις κατατακτήριες του Σαββάτου (30/7).

Ράσελ: «Νιώθω καταπληκτικά, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη!»

Πανευτυχής ήταν εύλογα ο Τζορτζ Ράσελ μετά την pole position -την πρώτη φέτος για τη Mercedes- που κατέκτησε το Σάββατο ενόψει του κυριακάτικου Grand Prix της Ουγγαρίας. Μιλώντας για την προετοιμασία ενόψει των κατατακτήριων αλλά και τον αγώνα της Κυριακής, ο νεαρός Bρετανός σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Χθες είχαμε τη χειρότερη Παρασκευή του 2022 μέχρι τώρα και όλοι χθες το βράδυ δούλευαν πάρα πολύ σκληρά. Δεν γνωρίζαμε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε [με το στήσιμο]. Στον τελευταίο γύρο έστριψα φοβερά στη στροφή 1, η δεύτερη στροφή ήταν τρομερή και έβρισκα συνεχώς χρόνο. Πέρασα τη γραμμή του τερματισμού και είδα πως ήμουν στην 1η θέση. Νιώθω καταπληκτικά».

Ερωτηθείς αν η Mercedes επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ο 24χρονος ανέφερε: «Δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να καταλάβω από πού ήρθε αυτή η pole position. Είχαμε μερικές ιδέες. Στην τελική δεν δίνουν βαθμούς οι κατατακτήριες. Έχουμε καλό ρυθμό αγώνα αλλά οι Ferrari ήταν πολύ γρήγορες την Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα».