Χόρνερ: «Η Mercedes πλησιάζει»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι πεπεισμένος πως η δυναμική της Mercedes-AMG θα φτάσει αυτή των Red Bull Racing και Scuderia Ferrari.

Χόρνερ: «Η Mercedes πλησιάζει»

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix Γαλλίας, με τους οδηγούς της Mercedes-AMG, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ να τον πλαισιώνουν στο βάθρο.

Η Mercedes έχει καταφέρει στους τελευταίους αγώνες να είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ότι στην αρχή της σεζόν και αυτό προκαλεί ανησυχία στις Red Bull Racing και Scuderia Ferrari. Μάλιστα ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, μίλησε για την απειλή των Γερμανών.

«Σίγουρα πριν τη Γαλλία έλεγαν πως είχαν κάποιες δυνατότητες. Δεν φάνηκαν το Σάββατο αλλά στον αγώνα ήταν πιο δυνατοί και μπορούμε να δούμε πως μας πλησιάζουν», είπε ο Βρετανός.

Ο Χόρνερ γνωρίζει πως η γερμανική ομάδα πρέπει να κάνει άλματα στην εξέλιξη της W13: «Ακούω πως ο Τότο Βολφ δήλωσε πως θα δουλεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος για να βελτιώσουν το μονοθέσιό τους. Αυτό φυσικά και είναι παράνομο. Αλλά βλέπουμε πως μας πλησιάζουν όλο και πιο πολύ».