Χάμιλτον: «Έχασα τρία κιλά στον αγώνα, δεν λειτούργησε το σύστημα ενυδάτωσης!»

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέστη αφυδάτωση κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Γαλλίας, καθώς όπως δήλωσε δεν λειτούργησε το σύστημα ενυδάτωσης του μονοθεσίου του! 

Χάμιλτον: «Έχασα τρία κιλά στον αγώνα, δεν λειτούργησε το σύστημα ενυδάτωσης!»

Περιχαρής ήταν ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στο Γκραν Πρι της Γαλλίας, ωστόσο το επίτευγμα του μόνο εύκολο δεν ήταν. Κι αυτό διότι όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά τον αγώνα, υπέστη αφυδάτωση, καθώς δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε το σύστημα ενυδάτωσης στο μονοθέσιό του!

«Πρέπει να πω μπράβο στον κόσμο. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο κοινό που είχαμε ποτέ στη Γαλλία. Σας ευχαριστώ. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεν λειτουργούσε το σύστημα ενυδάτωσης. Ήταν ένα φοβερό αποτέλεσμα με δεδομένο το πόσο πίσω ήμασταν.

Η αξιοπιστία είναι ένας τομέας που η ομάδα μου είναι φοβερή. Πολλά μπράβο σε όλους στα δύο εργοστάσια και εδώ στην πίστα. Δίχως εκείνους δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Τζόρτζ (Ράσελ) έκανε επίσης φοβερή δουλειά.

Δεν είδα το βάρος μου, αλλά έχασα πιστεύω τρία κιλά. Είναι πολλά. Ανυπομονώ να πιω κάτι δροσερό. Εύχομαι όλοι από το σπίτι να είχαν μία φοβερή Κυριακή».