Λεκλέρκ: «Οι επόμενοι τέσσερις αγώνες μπορεί να κρίνουν τον πρωταθλητή»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως οι επόμενοι αγώνες είναι οι πιο σημαντικοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Formula 1

Λεκλέρκ: «Οι επόμενοι τέσσερις αγώνες μπορεί να κρίνουν τον πρωταθλητή»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ απέχει 49 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν και ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari αναγνωρίζει το πόσο κομβικοί για τον τίτλο της Formula 1 θα είναι οι επόμενοι τέσσερις αγώνες πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φέτος είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω στο Σίλβερστον να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω πως οι επόμενοι τέσσερις αγώνες θα είναι πολύ σημαντικοί για το πρωτάθλημα. Θα ήταν φοβερό να πάμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα με τέσσερις πολύ καλούς αγώνες. Πρέπει να εστιάσουμε μόνο στους εαυτούς μας. Έχουμε καλή απόδοση, αν έχουμε απροβλημάτιστα τριήμερα, τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Από τον αγώνα στο Μαϊάμι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Έχουμε περάσει δύσκολα ως ομάδα. Πιστεύω όμως πως έχουμε δουλέψει τρομερά καλά από την αρχή της σεζόν. Έχω πίστη στην ομάδα».

Ο Σαρλ Λεκλέρ θα εκκινήσει το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας από την 3η θέση, ενώ ο συμπαίκτης του, Κάρλος Σάινθ, θα εκκινήσει στην πρώτη θέση έπειτα από την κατάκτηση της πρώτης pole position της καριέρας του.