Grand Prix Καναδά: «Σίφουνας» ο Φερστάπεν

Πολύ σημαντική νίκη αυτή του Μαξ Φερστάπεν στο Μόντρεαλ στην κούρσα για τον τίτλο. Οι Σάινθ και Χάμιλτον συμπλήρωσαν το βάθρο. Τρομερό ντεμαράζ από τον Λεκρέρ που είδε 5ος την καρό σημαία. 

Grand Prix Καναδά: «Σίφουνας» ο Φερστάπεν

Το… βιολί του ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing έκανε τρομερό Grand Prix, άντεξε στην πίεση του Σάινθ και πήρε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά στον Καναδά.

Έτσι, ο Φερστάπεν μεγάλωσε τη διαφορά στην κούρσα του τίτλου και δείχνει έτοιμος να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Ο Σάινθ που πάλεψε αλλά στους τελευταίους γύρους έμεινε πίσω, τερμάτισε 2ος ενώ ο Χάμιλτον συμπλήρωσε την τριάδα. Τέταρτος είδε την καρό σημαία ο Ράσελ και 5ος ο Λεκλέρ που παρότι ξεκίνησε από την 19η θέση έκανε απίθανο ντεμαράζ.

Κάπως έτσι, ο Φερστάπεν άνοιξε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στη μάχη του τίτλου και δείχνει πως είναι και φέτος το απόλυτο αφεντικό για να διατηρήσει τα… σκήπτρα. Σάινθ και Χάμιλτον συμπλήρωσαν το βάθρο, ο Ράσελ τερμάτισε τέταρτος και ο Λεκλέρ στην πέμπτη θέση με απίθανο ντεμαράζ από την 19η που ξεκίνησε.