Από την Ελβετία στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 θα εγκατασταθεί μαζί με την οικογένειά του στην ισπανική πόλη, όπου συνήθιζε να περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών του.

Από την Ελβετία στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ

Από την Ελβετία στη Μαγιόρκα θα μεταφερθεί η οικογένειά του Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με το ελβετικό περιοδικό L' Illustre.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τη δήμαρχο της Άντρατξ, μία μικρή πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πρόκειται για βίλα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα μιας γης 15.000 τετραγωνικών μέτρων, με κήπους πισίνες και ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Παράλληλα, βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το σημείο απρόσιτο για τα αδιάκριτα μάτια, ενώ διαθέτει και ελικοδρόμιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του L' Illustre, ο Σουμάχερ περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών του στη Μαγιόρκα, ενώ ο αδελφός του Ραλφ βρίσκεται εκεί για σημαντικό διάστημα κάθε χρόνο, γι' αυτό και επιλέχθηκε από την οικογένεια η συγκεκριμένη πόλη.