Mercedes: Το πρόβλημα με τις αναπηδήσεις θα συνεχιστεί και στην Τζέντα σύμφωνα με τον Χάμιλτον

Η Mercedes συνεχίζει να έχει προβλήματα με τις αναπηδήσεις, με τον Λιούις Χάμιλτον να αναφέρει πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο επερχόμενο Grand Prix της Τζέντα.

Mercedes: Το πρόβλημα με τις αναπηδήσεις θα συνεχιστεί και στην Τζέντα σύμφωνα με τον Χάμιλτον

H Mercedes προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα του porpoising (αναπηδήσεις του μονοθέσιου σε μεγάλες ταχύτητες) στην νέα W13, αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε στο επερχόμενο Grand Prix της Τζέντα και θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα:

«Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την πίστα, διότι είχαμε το πρόβλημα και στη Βαρκελώνη. Η άσφαλτος δεν έχει τόσες αναπηδήσεις εκεί όσο στο Μπαχρέιν, που έχει μεγαλύτερες ευθείες, αλλά και πάλι είχαμε το πρόβλημα.

Περιμένουμε ότι στον επόμενο αγώνα, που η πίστα έχει ακόμα μεγαλύτερες ευθείες, θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Εκτός αν η ομάδα το φτιάξει. Είναι τεράστιος ο αριθμός των ανθρώπων που δουλεύουν στο παρασκήνιο, με εκπληκτική ευφυΐα, 24 ώρες, προσπαθώντας να βρουν τις σωστές λύσεις.

Συνήθως δεν παίρνουμε σπασμωδικές αποφάσεις, σκεφτόμαστε καλά τα πάντα πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας» τόνισε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.