Eντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Ferrari - Έκανε το «1 και 2» με νικητή τον ΛεΚλέρ

Eντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Ferrari, η οποία πήρε τη νίκη στο Μπαχρέιν κάνοντας το «1-2» - Tερμάτησε πρώτος ο ΛεΚλέρ, δεύτερος ο Σάινθ - Εφιάλτης για τη Red-Bull

Eντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Ferrari - Έκανε το «1 και 2» με νικητή τον ΛεΚλέρ

Η Ferrari βίωσε δύο δύσκολες σεζόν βουτηγμένες στις αποτυχίες, αλλά φέτος ενδέχεται να είναι η χρονιά της. Οι Ιταλοί πραγματοποίησαν καταπληκτική κούρσα στο Μπαχρέιν. Πήραν επιβλητική νίκη, έχοντας το «1» και το «2» στο τέλος.

Νικητής ο Μονεγάσκος ΛεΚλέρ, δεύτερος ο Ισπανός Σάινθ. Η Ferrari είχε να δει οδηγό της να νικήσει από τη Σιγκαπούρη το 2019. Στο τέλος άπαντες το γιόρτασαν με έντονο τρόπο. Η ιταλική υπερδύναμη δείχνει να επέστρεψε!

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Χάμιλτον με τη Mercedes, ενώ το γκραν-πριν εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τη Red-Bull. Ο πρωταθλητής Φερστάπεν ήταν στη 2η θέση, αλλά λίγο πριν το τέλος της κούρσας το αμάξι του βγήκε νοκ-άουτ λόγω κινητήρα.

Λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη και με το άλλο όχημα της εταιρείας, με τον Πέρεθ να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Τελικά, οι Αυστριακοί έμειναν εκτός βάθρου, παίρνοντας μηδέν βαθμούς.