Χάμιλτον: «Χαρούμενος με την 5η θέση, δεν μπορούμε να παλέψουμε με Ferrari - Red Bull»

Ευχαριστημένος με την θέση δήλωσε ο Λιούις Χάμλτον, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί την ανωτερότητα των Ferrari και Red Bull

Χάμιλτον: «Χαρούμενος με την 5η θέση, δεν μπορούμε να παλέψουμε με Ferrari - Red Bull»

Την ανωτερότητα των Ferrari και Red Bull παραδέχτηκε για ακόμη μία φορά ο Λιούις Χάμιλτον, λέγοντας πως δεν μπορεί να παλέψει μαζί τους για τη νίκη, ενώ ανέφερε πως είναι χαρούμενος που ξεκινά από την θέση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes:

«Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος με την 5η θέση, δεδομένου που ήμασταν τις τελευταίες εβδομάδες, με τις δυσκολίες που είχαμε και με τα πρβλήματα που υπήρχαν με το μονοθέσιο.

Ήταν λίγο εφιάλτης να οδηγείς, αλλά κρατήσαμε τα κεφάλια μας κάτω και συνεχίσαμε να δουλεύουμε, οπότε είμαι πολύ περήφανος για όλους που έμειναν θετικοί.

Για να φτάσεις 5ος, αυτοί που είναι μπροστά μας είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οπότε είμαι χαρούμενος με τη θέση όπου είμαστε. Δεν είναι η μπροστινή σειρά, αλλά θα κάνουμε βελτιώσεις και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Η Red Bull με τη Ferrari θα φύγουν μπροστά, οπότε δεν παλεύουμε με αυτούς. Ήταν ένα δευτερόλεπτο μπροστά μας χθες στα τεστ, οπότε το πιο πιθανό είναι να παλέψω με τους τύπους που είναι πίσω από αυτούς.

Προφανώς θα προσπαθήσω να είμαι όσο γρήγορος μπορώ και να φτάσω μπροστά. Όμως, όπως είπα, η επίδοσή τους είναι πιο μπροστά από εμάς.»