Αφαίρεση της σημαίας του ψευδοκράτους από το κράνος του Φέτελ μετά τις Κυπριακές αντιδράσεις!

Η κίνηση του 4ακις παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ να κοσμήσει το κράνος του με τις σημαίες των χωρών που αντιδρούν στη Ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία συμπεριλαμβάνοντας κι εκείνη του ψευδοκράτους προκάλεσε την αντίδραση της Λέσχης Αυτοκινήτου Κύπρου με τον Γερμανό να την αφαιρεί...

Αφαίρεση της σημαίας του ψευδοκράτους από το κράνος του Φέτελ μετά τις Κυπριακές αντιδράσεις!

Σε ουσιαστική παραδοχή της άγνοιας του για το τι συμβολίζει η σημαία του ψευδοκράτους με την οποία κόσμησε το κράνος του προέβη ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μετά τον σάλο που προκλήθηκε μέσω των social media για την παρουσία της στο κράνος του, μαζί με τις σημαίες των κρατών που αντιτάχθηκαν στην Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την αφαίρεσε.

«Άνθρωπος της Aston Martin επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής πως η συγκεκριμένη σημαία έχει αφαιρεθεί από το κράνος του Φέτελ» αναφέρει η ιστοσελίδα racefans.net.

Υπενθυμίζεται ότι Γερμανός οδηγός ήθελε να περάσει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, αλλά υπέπεσε σε γκάφα με την Λέσχη Αυτοκινήτου της Κύπρου (κι όχι μόνο...) ν' αντιδρά καταγγέλοντας την ανιστόρητη κίνηση του.

«Η απόφαση του Φέτελ να τοποθετήσει τη σημαία του ψευδοκράτους είναι απαράδεκτη. Απαιτούμε την άμεση αφαίρεση της σημαίας από το κράνος του και την επιβολή ποινής τόσο στον οδηγό όσο και στην ομάδα του».