Βολφ για Χάμιλτον: «Δεν έχει λόγια…»

Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον Λιούις Χάμιλτον και το μέλλον του, με τον Βρετανό να παραμένει σιωπηλός μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Η εξήγηση του Τότο Βολφ

Βολφ για Χάμιλτον: «Δεν έχει λόγια…»

Η σιωπή του Λιούις Χάμιλτον ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντείνει τις φήμες περί αποχώρησής του. Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον Βρετανό οδηγό, με τον Βολφ να εξηγεί ότι η σιωπή του οφείλεται κυρίως στο ότι ο Άγγλος δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να πει.

«Έχουμε όλοι εναλλασσόμενα συναισθήματα, και ο Λιούις πιο πολύ από όλους. Κέρδιζε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο γύρο, και μετά του το πήραν μέσα από τα χέρια του από ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Φυσικά και χάνεις την πίστη σου, διότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη εκείνη τη στιγμή. Είναι σιωπηλός γιατί δεν έχει λόγια», είπε ο Βολφ, ο οποίος εξήγησε, και όσα συνέβησαν τις επόμενες μέρες μετά το GP του Άμπου Ντάμπι, όταν η ομάδα και ο Χάμιλτον εξέταζαν το ενδεχόμενο να καταθέσουν έφεση επί τους αποτελέσματος του αγώνα στο CAS.

«Ο Λιούις βρισκόταν στο γραφείο μαζί μου και με όλους όσους εμπλέκονταν, και επίσης ήμασταν σε συνεχή επαφή αυτές τις τρεις μέρες. Είχαμε τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Αυτό που του είπα, ήταν να πάρει λίγες ώρες μακριά για να χαρεί την απόδοση τιμής στο έργο και στις επιδόσεις του, να προσπαθήσει να κρατήσει αυτές τις θετικές στιγμές. Και νομίζω ότι αυτό έκανε. Μπορούσε να το δει κανείς, πόση τιμή του επεφύλασσαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Mercedes.