Μαξ Φερστάπεν: «Κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

O Μαξ Φερστάπεν έφτασε στην πηγή, έβρεξε τα χείλη του αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πιει νερό. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής στο Μπαχρέιν.

Μαξ Φερστάπεν: «Κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εξαιρετικός, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στο Μπαχρέιν αλλά στο τέλος ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε πρώτος. Έγινε μάχη στο Μπαχρέιν, ο Φερστάπεν λίγο πριν από το τέλος προσπέρασε τον Βρετανό αλλά αμέσως του παραχώρησε τη θέση για αντικανονικό προσπέρασμα.

Ο Χάμιλτον κράτησε στους τελευταίους γύρους και έτσι πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στην καριέρα του. Ο Φερστάπεν βέβαια έδειξε και σήμερα (28/3) πως είναι έτοιμος και πάνω από όλα διψασμένος.

Formula 1: Ο Χάμιλτον την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν

«Είναι κρίμα προφανώς που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά θα σταθώ στα θετικά σημεία του αγώνα. Πλέον είμαστε κοντά τους. Τους βάζουμε πίεση. Μπορούμε και τους κοντράρουμε. Πλέον έχουν αυτοί το πρόβλημα. Σήμερα ήταν τυχεροί και εγώ άτυχος. Πρέπει να δούμε τι συνέβη. Ειδικά στις αργές στροφές φαίνεται πως χάνουμε χρόνο. Επίσης υπήρξαν στιγμές που ένοιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και παραπονιόμουν για προβλήματα, αλλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε και να τερματίσουμε τον αγώνα σε όσο πιο ψηλή θέση γινόταν. Και αυτό κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός οδηγός, Μαξ Φερστάπεν.