Χάμιλτον: «Εγώ το απόλαυσα»

Ο νικητής στο Μπαχρέιν Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την επεισοδιακή επικράτησή του και τη φοβερή μονομαχία με τον Μαξ Φερστάπεν.

Χάμιλτον: «Εγώ το απόλαυσα»

Ο Λιούις Χάμιλτον είπε για τη νίκη του στον πρώτο αγώνα της σεζόν:

«O Φερστάπεν είναι ένας φανταστικός οδηγός, έχουν το πιο γρήγορο μονοθέσιο και το να τον κρατήσω πίσω με φρέσκα ελαστικά παράλληλα ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν μία από τα πιο δύσκολες νίκες μου, αλλά δεν έχω και πολύ καλή μνήμη οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω το μονοθέσιο και να μην κάνω λάθη. Αν δεν είχε κάνει ο Μαξ το λάθος πιθανότατα θα είχε κερδίσει τον αγώνα. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που σου κοστίζουν νίκες.

Formula 1: Ο Χάμιλτον την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν

Ξέραμε πως ήμασταν πιο πίσω και πως έχουμε μια δύσκολη εκκίνηση, όμως όλοι δούλεψαν εκπληκτικά, προσπαθώντας να πάρουμε το μέγιστο και είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους.

Είχαμε μια φανταστική μονομαχία. Αυτό δεν είναι το τέλος για αυτούς (Red Bull), θα επιστρέψουν για εκδίκηση στον επόμενο αγώνα, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ελπίζω οι θεατές να το απόλαυσαν διότι εγώ το απόλαυσα».

Ο Βάλτερι Μπότας από την πλευρά του σημείωσε:

«Είναι καλό το ότι πήραμε πόντους ως ομάδα. Από την πλευρά μου φάνηκε πως η στρατηγικά ήμασταν αυτοί που αμύνονταν, αντί αυτοί που επιτίθενται. Αυτό με άφησε κάπως έκπληκτο. Είχα και ένα αργό pit-stop το οποίο στο τέλος μου πήρε όποιες πιθανότητες είχα. Σίγουρα είχαμε δύο αυτοκίνητα στο βάθρο, είχαμε επίσης διαφορετικές επιλογές ελαστικών, οπότε μπορούσαμε να παίξουμε με στρατηγική. Πάντως, ακόμη πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα απόψε».