Formula 1: Γρηγορότερη από τη Mercedes η Red Bull στα δοκιμαστικά

Η Red Bull πραγματοποίησε καλύτερες εμφανίσεις από τη Mercedes στα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν την ώρα που η Ferrari προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της περασμένης σεζόν. 

Formula 1: Γρηγορότερη από τη Mercedes η Red Bull στα δοκιμαστικά

Την πρώτη τους ουσιαστική επαφή με τα νέα μονοθέσια του πρωταθλήματος είχαν το προηγούμενο τριήμερο στο Μπαχρέιν οι πιλότοι της Formula 1.

Formula 1: Πρωτιά Μπότας στη δεύτερη μέρα των δοκιμαστικών (vid)

Η Red Bull κατάφερε να κάνει τη διαφορά στους χρόνους χάρη στην προσπάθεια του Μαξ Φερστάπεν και του Σέρχιο Πέρεθ, ο οποίος διανύει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα.

Formula 1: Ξεκίνησαν με προβλήματα τα δοκιμαστικά η Mercedes και η Ferrari (vid)

Οι χρόνοι των «Ταύρων» την τελευταία ημέρα, ήταν καλύτεροι από αυτούς της Mercedes καθώς οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν ορισμένα μηχανικά προβλήματα.

Μάλιστα ο Λιούις Χάμιλτον έχασε δύο φορές τον έλεγχο του μονοθεσίου του, ενώ ο γρηγορότερος του χρόνος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από εκείνον του Φερστάπεν.

Από την πλευρά της η Ferrari προσπαθεί να βελτιώσει τη δυναμική του κινητήρα της και να γίνει πιο γρήγορη στον τομέα της αεροδυναμικής. Ο Σαρλ Λεκλέρκ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως το μονοθέσιο της Scuderia έχει σημειώσει πρόοδο και πως η ισορροπία του μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή.