Παίρνει εξιτήριο ο Γκροζάν από το νοσοκομείο του Μπαχρέιν

Ο πιλότος της Haas, Ρομέν Γκροζάν αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη (1/12), έχοντας ξεπεράσει οριστικά τον κίνδυνο μετά το τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Μπαχρέιν.

Παίρνει εξιτήριο ο Γκροζάν από το νοσοκομείο του Μπαχρέιν

Τέλος καλό, όλα καλά... Ο Ρομέν Γκροζάν, το ατύχημα του οποίου στην πίστα του Μπαχρέιν, σόκαρε όλο τον πλανήτη, είναι πολύ καλά στην υγεία του και σύντομα θα επιστρέψει σπίτι του.

Αμέσως μετά το τρομακτικό ατύχημα, ο πιλότος της Haas διεκομίστη στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν κάποια τραύματα που είχε από το χτύπημα με το μονοθέσιό του στο Μπαχρέιν.

Η κατάστασή του διαρκώς βελτιώνεται, αφού πέρα από κάποια μικροεγκαύματα, κατά τα άλλα σώθηκε και από την ειδική φόρμα που φορούν οι πιλότοι, η οποία έχει τεράστια αντοχή στη φωτιά.

Ο Γκροζάν υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έκανε και κάποιες ακτινογραφίες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Πέρα δηλαδή από τα εγκαύματα που είναι επιδερμικά και θα χρειαστούν μία θεραπεία, σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν αναλογιστούμε το σοκαριστικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Γκροζάν αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη (1/12) από το νοσοκομείο του Μπαχρέιν, δύο μέρες δηλαδή μετά το συμβάν και αυτό δείχνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το «τέλος καλό, όλα καλά» που αναφέραμε στον πρόλογο του ρεπορτάζ.

Φυσικά, ακόμα και αν πάρει εξιτήριο, δεν πρόκειται να τον δούμε στον επόμενο αγώνα που θα γίνει σε μία εβδομάδα, καθώς ήδη η Haas ανακοίνωσε τον προσωρινό αντικαταστάτη του, τον Πιέτρο Φιτιπάλντι. Όταν αναρρώσει πλήρως ο Γκροζάν, τότε θα ξακαπιάσει το τιμόνι στο μονοθέσιό του.

Grand Prix Μπαχρέιν: Τρομακτική εκκίνηση, τυλίχθηκε στις φλόγες η Haas του Γκροζάν (vid)