Χάμιλτον: Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν

Την άποψή του ότι ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, είναι το next big thing της νούμερο ένα μηχανοκίνητης διοργάνωσης στον κόσμο, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Χάμιλτον: Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Φερστάπεν ικανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Red Bull που του έχει δώσει μια θέση στην ομάδα της:

«Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω, όμως έχει όλες τις δυνατότητες για να γίνει πρωταθλητής, με όσα έχουμε δει έως σήμερα. Ο τρόπος που οδηγεί και οι ικανότητές του είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες όμως βρίσκεται και σε μια σπουδαία ομάδα. Εκεί είναι η τέλεια επιλογή για να βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Ο χρόνος μπροστά του είναι πολύς, όπως και οι σεζόν που έχει για να τρέξει.

Δεν ήμουν καν στη Formula 1 στα 21 μου, είναι πιο μπροστά από εμένα και πολλούς ακόμη οδηγούς. Όσο τρέχω, θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να μην κερδίζει. Ελπίζω να μας δείτε σε πολλές ωραίες μάχες, από φέτος κιόλας», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον για τον αντίπαλό του.