Σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο Μπριατόρε!

Ο Φλάβιο Μπριατόρε νοσηλεύεται με σοβαρά συμπτώματα σε νοσοκομείο του Μιλάνου, είχε παίξει πριν από μερικές ημέρες σε αγώνα επίδειξης μαζί με τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς που επίσης νοσεί από τον ιό.

Σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο Μπριατόρε!

Ο Φλάβιο Μπριατόρε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου, καθώς διαγνώστηκε με COVID-19 και παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα.

Ο Ιταλός άλλοτε αφεντικό της Renault και της Benetton στη Formula 1 σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ δεν είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας ή διασωληνωμένος, αλλά η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Ο Μπριατόρε είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ της γειτονικής χώρας, στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας.

Είναι το κατάστημα στο οποίο περίπου εξήντα εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα το «σφράγισμά» του για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ΜΜΕ στην Ιταλία, την ίδια περίοδο ο 70χρονος επιχειρηματίας συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα επίδειξης μαζί με τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Επί σειρά ετών, ο Φλάβιο Μπριατόρε ήταν εκ των κορυφαίων παραγόντων της Formula 1, έχοντας στα χέρια του ομάδες όπως η Benetton και η Renault (εισήχθη στη Formula 1 το 2000, εξαγοράζοντας την πρώτη).

Σε αυτό το διάστημα συνεργάστηκε μάλιστα με τον Μίκαελ Σουμάχερ και τον Φερνάντο Αλόνσο, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

Υποχρεώθηκε όμως να αποχωρήσει από την δράση του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε περί στημένων αγώνων, στο οποίο ήταν μπλεγμένος.