Formula 1: Κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού σε 1.461 τεστ

Όπως έκανε γνωστό η διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου, κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού δεν έχει βρεθεί στις τάξεις τις Formula 1 το διάστημα 17-23 Ιουλίου. 

Formula 1: Κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού σε 1.461 τεστ

Κανένα θετικό κρούσμα στις 1.461 εξετάσεις για κορονοϊό, που έγιναν από 17-23 Ιουλίου δεν διαπιστώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτου, FIA (Federation Internationale de l'Automobile).

«Η FIA και η Formula 1 μπορούν σήμερα να επιβεβαιώσουν ότι μεταξύ Παρασκευής 17 Ιουλίου και Πέμπτης 23 Ιουλίου, έχουν πραγματοποιηθεί 1.461 εξετάσεις για τον COVID-19 σε οδηγούς, ομάδες και προσωπικό. Από αυτά, κανένας δεν βρέθηκε θετικός», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

«Ο χαμηλότερος αριθμός εξετάσεων που διεξήχθησαν σε αυτήν την περίοδο σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι υπάρχει ένα διάλειμμα στο πρόγραμμα αγώνων μετά από τρεις αγώνες. Η FIA και η Formula 1 παρέχουν αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας. Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις ομάδες ή τα άτομα από τη FIA ή τη Formula 1 και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται κάθε 7 ημέρες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ