Νέο σπορτίφ μίνι Toyota Wigo TRD S

Το άγνωστο στην Ευρώπη Toyota Wigo αποτελεί το δημοφιλέστερο μίνι μοντέλο στις Φιλιππίνες και παρουσιάστηκε με αλλαγές.

Νέο σπορτίφ μίνι Toyota Wigo TRD S

Tο τμήμα TRD της Toyota (Toyota Racing Development) είναι γνωστό για τις αναβαθμίσεις που κάνει σε σπορ κυρίως μοντέλα με αυξημένες ιπποδυνάμεις. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί το νέο μίνι μοντέλο Toyota Wigo TRD S, το οποίο παρουσιάστηκε στις Φιλιππίνες όπου και πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 700.000 πέσο (12.500 ευρώ).

Το άγνωστο στην Ευρώπη Toyota Wigo αποτελεί το δημοφιλέστερο μίνι μοντέλο στις Φιλιππίνες και παρουσιάστηκε με αλλαγές. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το Wigo TRD S, ωστόσο παρά την ονομασία του δεν συνοδεύεται από ισχυρό κινητήρα. Συγκεκριμένα το μήκους 3.700 χλστ., πλάτους 1.600 χλστ. και ύψους 1.520 χλστ. αμάξωμά του με άκομψο σχεδιασμό διακρίνεται εξωτερικά από το body kit. Αυτό περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, ποδιές στα μαρσπιέ, σπόιλερ στον πίσω προφυλακτήρα, λογότυπα TRD S και 14 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Την κίνηση του Wigo TRD S αναλαμβάνει ένα 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.000άρι μηχανικό σύνολο απόδοσης 66 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 89 Nm στις 4.400 σ.α.λ., συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει ABS, μετωπικούς αερόσακους, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής.

Πηγή: autogreeknews.gr