Lamborghini διαλύθηκε 20 λεπτά μετά την παραλαβή!

Με τη γλύκα έμεινε ο κάτοχος μιας Lamborghini Huracan Performante Spyder, αφού 20 λεπτά μετά την παραλαβή ενεπλάκη σε ατύχημα.

Lamborghini διαλύθηκε 20 λεπτά μετά την παραλαβή!

Με τη γλύκα έμεινε ο κάτοχος μιας Lamborghini Huracan Performante Spyder, αφού 20 λεπτά μετά την παραλαβή ενεπλάκη σε ατύχημα και το πολυπόθητο υπεραυτοκίνητο έπαθε πάρα πολύ μεγάλη ζημιά.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο M1. Ο ιδιοκτήτης της Huracan σταμάτησε στον δρόμο λόγω κάποιας μηχανικής βλάβης και έπεσε πάνω του ένα φορτηγάκι. Τα αποτελέσματα της πρόσκρουσης τα βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία του Γουέστ Γιορκσάιρ (για το βαν δεν υπάρχει κάποια εικόνα).

Η πίσω δεξιά πλευρά καταστράφηκε ολοσχερώς και σίγουρα το κόστος της επισκευής θα είναι πολύ μεγάλο και ασύμφορο. Προσέξτε και τις μπάρες που έχουν εκτιναχθεί πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων για προστασία σε ενδεχόμενο ανατροπής. Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο οδηγός του βαν χτύπησε στο κεφάλι από τη σύγκρουση, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Για όσους δεν θυμούνται, η Lamborghini Huracan Performante Spyder διαθέτει έναν κινητήρα V10 5,2 λίτρων, με απόδοση 640 ίππων και 600 Nm ροπής, ενώ η δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η κατασκευασμένη από ανθρακόνημα, αλουμίνιο και συνθετικά υλικά Huracan Performante Spyder επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα, στο 0-200 χλμ./ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ./ώρα.

Πηγή: autogreeknews.gr