Νέο Renault Captur βενζίνη, diesel, LPG, από 16.880€

Πληρέστερο και καλύτερο από ποτέ εμφανίζεται το εντελώς νέο, δεύτερης γενιάς Captur, το οποίο είναι μεγαλύτερο, πιο άνετο, ποιοτικό, προηγμένο τεχνολογικά και ασφαλέστερο από το προγενέστερο μοντέλο.

Νέο Renault Captur βενζίνη, diesel, LPG, από 16.880€

Πληρέστερο και καλύτερο από ποτέ εμφανίζεται το εντελώς νέο, δεύτερης γενιάς Captur, το οποίο είναι μεγαλύτερο, πιο άνετο, ποιοτικό, προηγμένο τεχνολογικά και ασφαλέστερο από το προγενέστερο μοντέλο. Ουσιαστικά, το μόνο που παρέμεινε ίδιο, είναι το όνομα.

Από την πρώτη κιόλας ματιά, το νέο Renault Captur μαγνητίζει και γοητεύει με τον πάρα πολύ ελκυστικό του σχεδιασμό, από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι από τα πιο όμορφα SUV. Το μήκους 4.227 χλστ. καλοσμιλεμένο αμάξωμά του συνδυάζει το δυναμισμό με την κομψότητα, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής 90 χρωματικών συνδυασμών.

Εντελώς νέο είναι και το πλήρως αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο εσωτερικό του ολοκαίνουριου Captur. Σχεδιαστικά κυριαρχούν οι ίσιες γραμμές στο ταμπλό και η κάθετη οθόνη αφής του συστήματος infotainment των 7 ή 9,3 ιντσών. Επίσης, υπάρχει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ή 10,2 ιντσών. Την πρακτικότητα του εσωτερικού ενισχύουν οι άνετοι χώροι, το συρόμενο πίσω κάθισμα, καθώς και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ που φτάνει τα 536 λίτρα.

Στην ελληνική αγορά, το νέο Renault Captur είναι διαθέσιμο με μία πληρέστατη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού, καλύπτοντας ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Για πρώτη φορά, προσφέρεται και με υγραέριο LPG, σε συνδυασμό με το νέο 3κύλινδρο turbo 1.0 TCe 100 και σε τιμές που ξεκινούν από 17.580 ευρώ. Με τον αμιγώς βενζίνης 1.0 TCe 100, το νέο Renault Captur κοστίζει από 16.800 ευρώ (έκδοση Authentic), ενώ πιο πάνω τοποθετείται ο 1.3 TCe 130 (από 20.800 ευρώ στην έκδοση Expression). Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το δυνατό και πολυτελές Captur 1.3 TCe 155hp Initiale Paris EDC (από 32.880 ευρώ).

Στους κινητήρες πετρελαίου υπάρχουν οι επιλογές του 1.5 Blue dCi 95 hp και 115 hp, σε τιμές που ξεκινούν από 19.950 ευρώ και 20.850 ευρώ αντίστοιχα στην έκδοση Authentic. Στο βασικό εξοπλισμό του νέου Renault Captur περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, cruise control, air condition, ηχοσύστημα, προβολείς LED, ηλεκτρικοί καθρέπτες κ.λπ.

Πρόσθετη αξία αποτελούν τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, συν 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 12ετή αντιδιαβρωτική προστασία.

Πηγή: autogreeknews.gr