Πρώτη εμφάνιση της νέας BMW M4

Η BMW M4 κυκλοφορεί καιρό σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings, όμως ήταν λογικό κι επόμενο να μην αργήσει να πιαστεί «στα πράσα».

Πρώτη εμφάνιση της νέας BMW M4

Η BMW M4 κυκλοφορεί καιρό σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings, όμως ήταν λογικό κι επόμενο να μην αργήσει να πιαστεί «στα πράσα». Ειδικά από τη στιγμή που η νέα Σειρά 4 παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

Ένα αυτοκίνητο προ-παραγωγής, λοιπόν, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη μας επαφή με την κορυφαία έκδοση του μεσαίου βαυαρικού κουπέ. Το πλάνο μας έρχεται από το Bimmerpost, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια ψηφιακή απεικόνιση της M4, η οποία αποδεικνύεται πως έπεσε διάνα. Η πολυσυζητημένη μάσκα με τα κάθετα τοποθετημένα «νεφρά» είναι ντυμένη στα μαύρα, συνδυαζόμενη με το splitter στον προφυλακτήρα, τις ζάντες, τα sideskirts και τους καθρέπτες, όλα μαύρης απόχρωσης.

Το εμπρός μέρος -που είναι και το μόνο που διακρίνουμε- διακρίνεται για την επιθετικότητα των γραμμών στον προφυλακτήρα και τα φουσκωμένα φτερά, πίσω από τα οποία φαίνεται ένας κάθετος αεραγωγός (κατά πάσα πιθανότητα, για την απομάκρυνση θερμότητας από τα φρένα). Επιπλέον, το σήμα του μοντέλου παίρνει την διαχρονική της θέση στο δεξί -όπως το βλέπουμε- «νεφρό».

Για πίσω, θεωρούνται δεδομένες οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, ο διαχύτης στον επίσης επιθετικό προφυλακτήρα και το διακριτικό spoiler στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Καρδιά τόσο της M4, όσο και της νέας M3, είναι ο 3.0λιτρος TwinPower εξακύλινδρος εν σειρά των X3/Χ4 Μ, με απόδοση πάνω από 510 άλογα – τουλάχιστον για τις εκδόσεις Competition. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 480 άλογα στην απλή και τουλάχιστον 510 στην Competition, αφήνοντας «αέρα» για 550+ ίππους στη CS, ενώ δεν αποκλείεται και έκδοση GTS.

Πηγή: autogreeknews.gr