Δεκαετής εγγύηση Honda για όλους τους κινητήρες

Τα αυτοκίνητα της Honda έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια ισχυρή παράδοση στον τομέα της αξιοπιστίας. Γι’αυτό και η ιαπωνική μάρκα δίνει εγγύηση που φτάνει τα 10 έτη για τον κινητήρα.

Δεκαετής εγγύηση Honda για όλους τους κινητήρες

Τα αυτοκίνητα της Honda έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια ισχυρή παράδοση στον τομέα της αξιοπιστίας. Γι’αυτό και η ιαπωνική μάρκα δίνει εγγύηση που φτάνει τα 10 έτη για τον κινητήρα. Μάλιστα, αφορά όλα τα μοτέρ της Honda, ανεξαρτήτως αν είναι βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικά ή ηλεκτρικά. Ωστόσο, η μεγάλη αυτή δωρεάν πρόσθετη παροχή δεν αφορά όλο τον κόσμο, καθώς δίνεται για τα οχήματα που συντηρούνται στη Γαλλία, στην Ανδόρα και στο Μονακό.

Η 10ετής εγγύηση καλύπτει όλα τα μοντέλα της γκάμας αυτοκινήτων της Honda και δεν υπάρχει όριο χιλιομέτρων. Η μόνη προϋπόθεση είναι το Honda να συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο Honda, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ή με τις ενδείξεις που αναγράφονται στον πίνακα οργάνων.

Η εγγύηση καλύπτει στους θερμικούς κινητήρες όλα τα εσωτερικά μέρη και την κυλινδροκεφαλή, ενώ για τους ηλεκτρικούς κινητήρες καλύπτει το μοτέρ και τη γεννήτρια. Σε ενδεχόμενο βλάβης, το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος του αυτοκινήτου είναι να επικοινωνήσει με τον τοπικό αντιπρόσωπο και αυτός θα αναλάβει την επισκευή, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις της εγγύησης.

Πολύ σημαντικό είναι ότι δεν αφορά μόνο τα καινούργια αυτοκίνητα, αλλά και τα παλαιότερα, αρκεί η ηλικία τους να μην έχει ξεπεράσει να 10 έτη και η συντήρηση να γίνεται με αυτά που ορίζει η Honda. Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει πόσο η Honda εμπιστεύεται τους κινητήρες της και καλό θα ήταν να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες, έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα ως δωρεάν πρόσθετη παροχή. Να υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα τα Honda καλύπτονται με 5 χρόνια εγγύηση (3+2).

Πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας