Ανακατασκευάζεται η μεγαλύτερη λιμουζίνα στο κόσμο!

Η δημιουργία της έγινε πράξη στη δεκαετία του 90 και κατασκευάστηκε από τον Jay Ohrberg, ο οποίος ένωσε δυο Cadillac Eldorado, χρονολογίας 1976.

Ανακατασκευάζεται η μεγαλύτερη λιμουζίνα στο κόσμο!

Στην Αμερική, όπου και δημιουργήθηκε η εικονιζόμενη λιμουζίνα, είναι της άποψης ότι το μέγεθος κάνει τη διαφορά. Υπό αυτό το σκεπτικό κατασκευάστηκε άλλωστε η εικονιζόμενη λιμουζίνα που φέρει το όνομα American Dream!

Η δημιουργία της έγινε πράξη στη δεκαετία του 90 και κατασκευάστηκε από τον Jay Ohrberg, ο οποίος ένωσε δυο Cadillac Eldorado, χρονολογίας 1976. Μετέπειτα τοποθέτησε αυτό το θεριό πάνω σε 26 τροχούς, που για τη κίνησή τους ήταν υπεύθυνοι δυο κινητήρες. Όπως αντιλαμβάνεστε με μήκος 30,5 μέτρα οι ελιγμοί δεν ήταν εύκολη υπόθεση και για το λόγο αυτό υπήρχαν 2 οδηγοί: ένας εμπρός κι ένας στο πίσω τμήμα. Το απίστευτο αυτό δημιούργημα, το οποίο έχει κερδίσει και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, είχε πάνω του τζακούζι, μίνι γκολφ, πισίνα και για να ολοκληρωθεί η υπερβολή, διέθετε μέχρι και ελικοδρόμιο.

Τα χρόνια πέρασαν και το American Dream εγκαταλείφθηκε στη τύχη του χωρίς κανείς να το φροντίσει. Για χρόνια βρισκόταν σε μια αποθήκη του μουσείου Autoseum, με την σκουριά να το τρώει, λίγο, λίγο. Όμως ένας λάτρης της συγκεκριμένης λιμουζίνας, ο Mike Manning, αποφάσισε να την ανακατασκευάσει. Σαφώς η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της, όμως ο Mike εκτιμά ότι το project θα έχει τελειώσει την άνοιξη του 2021.

Πηγή: autogreeknews.gr