Θα ταράξει τα νερά το pickup Hyundai Santa Cruz

Πιο κοντά στην παραγωγή βρίσκεται το νέο pickup μοντέλο της Hyundai, το Santa Cruz, το οποίο αναμένεται να φέρει ένα νέο αέρα στην κατηγορία.

Θα ταράξει τα νερά το pickup Hyundai Santa Cruz

Πιο κοντά στην παραγωγή βρίσκεται το νέο pickup μοντέλο της Hyundai, το Santa Cruz, το οποίο αναμένεται να φέρει ένα νέο αέρα στην κατηγορία και να ταράξει τα νερά, απέναντι σε ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό με παραδοσιακά και ισχυρά ονόματα.

Την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με το αμάξωμα του Santa Cruz, η οποία αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν το pickup στην πιο ρεαλιστική του μορφή. Με βάση το «γυμνό» αμάξωμα του Santa Cruz σχεδιάστηκαν και τα σκίτσα που βλέπετε και προέρχονται από το ρωσικό site kolesa.ru. Το αυτοκίνητο παραγωγής θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο Santa Cruz που είχε παρουσιάσει η Hyundai το 2015 στην έκθεση του Ντιτρόιτ, κάτι αναμενόμενο άλλωστε, αφού από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τα σχέδια της κορεατικής μάρκας.

Ωστόσο, το pickup παραγωγής θα διαθέτει πολύ δυναμική εμφάνιση, θυμίζοντας περισσότερο ένα SUV με καρότσα. Στο εμπρός άκρο του Santa Cruz θα ξεχωρίζει η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και ο μυώδης προφυλακτήρας. Το δυναμισμό του θα τονίζουν τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά, η έντονη κλίση στα πίσω παράθυρα και η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Διαφορετική από τα συνηθισμένα πρότυπα θα είναι η σχεδίαση και του πίσω μέρους με τα σχήματος μπούμερανγκ φώτα, τα οποία θα ενώνονται με μια ενιαία λωρίδα.

Για την κίνηση του Santa Cruz δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ωστόσο αναμένεται να εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό των 2.4 λτ. (185 hp) και τον 2.0 λτ. turbo (238 hp). Η κύρια αγορά του Santa Cruz θα είναι οι Η.Π.Α., όπου και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Αλαμπάμα, μαζί με τα Elantra, Sonata και Santa Fe.

Πηγή: autogreeknews.gr