Νέο πιο «χωμάτινο» Skoda Kamiq Scoutline (vid)

Το νεότερο και μικρότερο SUV μοντέλο της Skoda, το Kamiq κάνει εκ νέου την εμφάνισή του με πιο πολλές φωτογραφίες και βίντεο, στην πιο περιπετειώδη έκδοση Scoutline.

Νέο πιο «χωμάτινο» Skoda Kamiq Scoutline (vid)

Το νεότερο και μικρότερο SUV μοντέλο της Skoda, το Kamiq κάνει εκ νέου την εμφάνισή του με πιο πολλές φωτογραφίες και βίντεο, στην πιο περιπετειώδη έκδοση Scoutline. Μάλιστα είναι το πρώτο SUV της Skoda που παρουσιάζεται στην ενδιαφέρουσα αυτή έκδοση, η οποία ενισχύει την εκτός δρόμου παρουσία του.

Εξωτερικά το νέο Skoda Kamiq Scoutline ξεχωρίζει από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ και τις ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες. Πρόσθετα διακρίνεται από τις ασημί ράγες οροφής και καθρέπτες, τις νέες ζάντες αλουμινίου των 17 ή 18 ιντσών, τα λογότυπα Scoutline στα εμπρός φτερά και τα full-LED πίσω φώτα.

Περνώντας στο εσωτερικό του Kamiq Scoutline με τους άνετους χώρους, το μοντέρνο σχεδιασμό και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, προσφέρονται διακοσμητικά με εφέ ξύλου ή βουρτσισμένου αλουμινίου. Νίκελ επενδύσεις υπάρχουν σε διάφορα σημεία της καμπίνας, τα καλύμματα των πεντάλ είναι από αλουμίνιο και τα καθίσματα διαθέτουν ειδική ταπετσαρία Scoutline από ύφασμα ThermoFlux με μικροΐνες Suedia. Το τιμόνι, το χειρόφρενο και ο επιλογέας των ταχυτήτων καλύπτονται με δέρμα, ενώ διαθέτει και ατμοσφαιρικό φωτισμό LED.

Το λανσάρισμα του Kamiq Scoutline θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και θα βασίζεται στην έκδοση Ambition. Συνδυάζεται με όλη την γκάμα των κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου, με ισχύ από 90 έως 150 ίππους.

Πηγή: autogreeknews.gr