Ανανέωση μέσα - έξω για το Kia Picanto

Το δημοφιλές μίνι μοντέλο της Kia, το Picanto παρουσιάστηκε ανανεωμένο στην Κορέα (εκεί πωλείται με την ονομασία Morning), με αλλαγές στην εμφάνιση και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

Ανανέωση μέσα - έξω για το Kia Picanto

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο Kia Picanto παρουσιάζεται ακόμα πιο μοντέρνο και σπορτίφ σχεδιαστικά, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός – πίσω και τα φωτιστικά σώματα.

Νέο σχεδιασμό έχει ακόμα η μάσκα και οι ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό διακρίνονται τα νέα διακοσμητικά, η πιο σύγχρονη οθόνη των 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και η μεγαλύτερη οθόνη αφής των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων.

Στον εξοπλισμό προστέθηκαν διάφορα ακόμα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (εκτός της αυτόνομης πέδησης), όπως είναι το σύστημα αναγνώρισης οχημάτων στα τυφλά σημεία, το σύστημα διατήρησης της λωρίδας και το σύστημα προειδοποίησης οχήματος κατά την όπισθεν.

Στον τομέα των κινητήρων, ο αρχικός 1.0 MPI είναι πιο δυνατός από πριν και αποδίδει 76 ίππους (έναντι 67 PS). Την γκάμα αναμένεται συμπληρώνουν τα γνωστά μηχανικά σύνολα 1.2 MPI και 1.0 T-GDi.

Πηγή: autogreeknews.gr