Οδηγός Mustang μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο!

Ένας οδηγός μιας Mustang έκανε το ολέθριο σφάλμα να μπερδέψει μεσαίο με δεξί πεντάλ στο πάρκινγκ αντιπροσωπείας.

Οδηγός Mustang μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο!

Ένας οδηγός μιας Mustang έκανε το ολέθριο σφάλμα να μπερδέψει μεσαίο με δεξί πεντάλ στο πάρκινγκ αντιπροσωπείας. Και όχι οποιασδήποτε αντιπροσωπείας αλλά πολυτελών αυτοκινήτων.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αριζόνα, όταν ο προαναφερθείς «πιλότος» νοίκιασε μια ολοκαίνουργια Mustang GT Convertible. Οι αναφορές δεν κάνουν λόγο για κάποιου είδους «καγκουριά» που να αφορά την εξερεύνηση των 460 ίππων του 5λιτρου V8. Απλούστατα, εκεί που ήθελε να πατήσει φρένο έβαλε το πόδι του λίγο πιο δεξιά. Και τέτοια λάθη, με 569 Nm ροπής διαθέσιμα και πανάκριβα αυτοκίνητα γύρω γύρω, επιφέρουν τα αντίστοιχα... σπασμένα.

Το sportscar της Ford επιτάχυνε ανεξέλεγκτο, καταλήγοντας πάνω σε μια Rolls-Royce Dawn Convertible! Η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη στη Mustang, όπου το εμπρός μέρος «κρέμασε» ολόκληρο, όμως είμαστε σίγουροι πως η φαναρτζοδουλειά της Rolls-Royce ενδέχεται να κοστίζει περισσότερο από όσο ολόκληρη Mustang, άθικτη κιόλας! Ίσως ο φίλτατος θα έπρεπε να προσανατολιστεί περισσότερο στα Toyota, που έχουν τεχνολογία αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, και να αφήσει τα muscle cars κατά μέρος.

Πηγή: autogreeknews.gr