Νέα Giulia Coupe και μεγάλο SUV από την Alfa Romeo

Και με υβριδικούς κινητήρες

Νέα Giulia Coupe και μεγάλο SUV από την Alfa Romeo

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι στο τραπέζι των ιδεών της βρίσκεται ένα μεγάλο SUV, καθώς και υψηλών επιδόσεων υβριδικά σύνολα, τα οποία θα αποκαλύψει σε ειδική εκδήλωση στο Μπαλόκο μέσα στον επόμενο μήνα. Εκτός όμως από τα παραπάνω, οι Ιταλοί είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν και τη νέα Giulia Coupe, που μάλιστα θα προσφέρεται σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα. Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, η νέα Giulia ενδέχεται να εφοδιάζεται με τους νέους ισχυρούς hybrid κινητήρες.

Τα συγκεκριμένα σύνολα θα βασίζονται σε τεχνολογίες της Formula 1, όπως είναι το HY-KERS που χρησιμοποιεί η LaFerrari, ωστόσο αναμένονται να είναι πολύ πιο εξελιγμένες. Η υβριδική τεχνολογία θα προστεθεί στους κινητήρες 2.0 turbo, καθώς και στον δυνατό 2.9 V6 της QV. Η ισχύς αναμένεται να αγγίξει τους 345 και 641 ίππους αντίστοιχα.

Όσον αφορά το μεγάλο SUV, η Alfa Romeo πιστεύει ότι για να ενισχύσει τη θέση της σε μεγάλες αγορές όπως της Αμερικής, θα χρειαστεί και ένα μεγαλύτερο SUV από τη Stelvio.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την πρώτη μέρα του Ιούνη σε ειδική εκδήλωση, όπου η FCA θα ανακοινώσει τα πλάνα των εταιρειών Alfa Romeo, Jeep, Chrysler, Dodge, Ram, Fiat, Maserati και Abarth για τα επόμενα 5 χρόνια.

Πηγή: gogar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN TOUAREG

5 ΕΥΡΥΧΩΡΑ DIESEL SUV ΜΕΧΡΙ 23.000 ΕΥΡΩ