Θα σας άρεσε να είναι έτσι η νέα BMW M2;

H νέα Σειρά 1... ξίνισε αρκετά στους φίλους της BMW, ελέω μετάβασης στην κίνηση μπροστά. Η επερχόμενη M2, αναμένεται να λειτουργήσει ως βάλσαμο.

Θα σας άρεσε να είναι έτσι η νέα BMW M2;

H νέα Σειρά 1 ξίνισε αρκετά στους φίλους της BMW, ελέω μετάβασης στην κίνηση μπροστά. Η τετρακίνητη Μ135i xDrive λείανε κάπως τις αντιδράσεις, όμως η πισωκίνηση θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για σπορ μοντέλο της βαυαρικής φίρμας. Η επερχόμενη M2, αναμένεται να λειτουργήσει ως βάλσαμο.

Οι Βαυαροί είχαν αποσαφηνίσει προ τριετίας, πως η Σειρά 2 θα συνεχίσει να είναι πισωκίνητη. Ο σχεδιαστής Zer.O.Wt δημιούργησε μια άποψη για το νέο sports coupe της BMW, που θα πάρει θέση στη βάση των μοντέλων M.

Η εμφάνιση βασίζεται εν πολλοίς στην υπάρχουσα χάτσμπακ, με το εμπρός μέρος να φιλοξενεί επιθετικό προφυλακτήρα και τους ανάλογους αεραγωγούς, ενώ τα «νεφρά» παραμένουν οριζόντια και σε λογικό μέγεθος (η νέα Σειρά 4 θα έχει το «προνόμιο» των κάθετων, μαζί με τις νέες M3/M4, ενώ οι Σειρά 7 και Χ7 συναγωνίζονται για τα μεγαλύτερα).

Κάτω από το καπό αναμένεται να πάρει θέση ο κινητήρας των νέων M3/M4, σε μια απόδοση γύρω στα 450 άλογα. Μάλιστα, η BMW είναι αποφασισμένη να μην αφήσει μόνη της τη Mercedes και τη CLA 45 S των 421 ίππων, ετοιμάζοντας τη M2 Gran Coupe και απόδοση ανάλογης της M2, ενώ είναι στα σκαριά και αντίστοιχη έκδοση της χάτσμπακ, που θα λειτουργήσει ως «αντι-Audi RS 3»!

Πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας