Τι αυτοκίνητο κρύβει αυτή η «Mercedes»;

Τα premium αυτοκίνητα σχεδόν όλοι λαχταρούν, λίγοι μπορούν να τα αγοράσουν.

Τι αυτοκίνητο κρύβει αυτή η «Mercedes»;

Τα premium αυτοκίνητα σχεδόν όλοι λαχταρούν, λίγοι μπορούν να τα αγοράσουν. Κάποιοι -λίγοι, ευτυχώς- παλεύουν να συνδυάσουν ό,τι έχουν, με μια εσάνς πολυτελείας. Δείτε για παράδειγμα τη μοναδική ελληνική πατέντα σε ταξί, με τη μορφή Toyota Avensis AMG. Και τώρα, ρίχτε μια ματιά σε έναν Άγγλο που ήθελε απεγνωσμένα Mercedes αλλά δεν έβγαινε το πορτοφόλι.

Ξεκίνησε από τη μάσκα, τοποθετώντας κάτι παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στις C-Class 204 Elegance και AMG. Το «Αστέρι» φυσικά στο κέντρο της μάσκας και τρεις γρίλιες να το πλαισιώνουν. Επειδή ήθελε να είναι και μέσα στη μόδα, αποφάσισε να τοποθετήσει φώτα ημέρας LED, με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Αντί να τα προσαρμόσει εντός των φαναριών, έβαλε περιμετρικά και έξω από αυτά δυο λωρίδες LED, που μοιάζουν με χάντρες από κομπολόι. Ποιο αυτοκίνητο λέτε είναι το «θύμα»; Ας το πάρει το ποτάμι…

Ο ταλαίπωρος της υπόθεσης είναι ένα Renault Megane CC, το οποίο πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του αγόρασε γιατί ο τραπεζικός λογαριασμός δεν έφτανε μέχρι CLK. Το γαλλικό κουπέ-κάμπριο είχε την καινοτομία της γυάλινης οροφής όταν παρουσιάστηκε, κάτι που σημαίνει πως από μόνο του στεκόταν μια χαρά από πλευράς ιδιαιτερότητας. Ο κάτοχός του, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Για να ακριβολογούμε, πάντως, αν απομονώσουμε ένα πολύ κοντινό καρέ, φέρνει αρκετά σε Mercedes A-Class 2ης γενιάς.

Πηγή: autogreeknews.gr