Τέλος εποχής για την Alfa Romeo Giulietta

Οι Ιταλοί επισημοποίησαν το τέλος παραγωγής για την Alfa Romeo Giulietta, στο τέλος της χρονιάς.

Τέλος εποχής για την Alfa Romeo Giulietta

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τέλους, επικυρώθηκε δια επίσημων χειλών. Οι Ιταλοί επισημοποίησαν το τέλος παραγωγής για την Alfa Romeo Giulietta, στο τέλος της χρονιάς.

Το «βουλοκέρι» έβαλε ο επικεφαλής marketing των Μιλανέζων, Fabio Migliavacca, ο οποίος σε συνέντευξή του σε αγγλικά μέσα δήλωσε πως «η εμπορική πορεία της Giulietta ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος έτους. Ο κόσμος ζητάει SUV στην κατηγορία κι εμείς καλούμαστε να προσαρμοστούμε». Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το μικρομεσαίο χάτσμπακ γνωρίζουμε πως θα είναι η Tonale. Για την ακρίβεια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει ήδη διαρρεύσει η έκδοση παραγωγής.

Το μικρότερο crossover της Alfa θα βασίζεται στο δάπεδο του Jeep Compass, ωστόσο θα έχει διαφορετική φιλοσοφία, αφού θα είναι εστιασμένη στη σπορτίφ συμπεριφορά, έναντι του πιο εκτός δρόμου Jeep. Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2019, εξοπλιζόταν με plug-in hybrid σύνολο, ενώ στο σύστημα του προγράμματος D.N.A., η επιλογή «D» αφορούσε την επιλογή «Dual Power» Η επιλογή Ν («Natural»), συνεχίζει να προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοση και οικονομίας διαχειρίζονταν τους δύο κινητήρες. Το πρόγραμμα «Advance Efficiency» εξελίχθηκε στο «Advance E» για απόδοση με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Το επίσημο ντεμπούτο υπολογίζεται το νωρίτερο για το 2021, κάτι που σημαίνει πως μέχρι να εμφανιστεί η Tonale, η γκάμα της Alfa Romeo μένει με το δίπολο Giulia-Stelvio.

Πηγή: autogreeknews.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας