Πως η Αστυνομία ελέγχει τις άσκοπες μετακινήσεις

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις και δυστυχώς υπάρχουν καθημερινά πολλοί παραβάτες.

Πως η Αστυνομία ελέγχει τις άσκοπες μετακινήσεις

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις και δυστυχώς υπάρχουν καθημερινά πολλοί παραβάτες. Παρά τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύουν στη χώρα μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, υπάρχουν πολλοί που συνεχίζουν να μην υπακούουν και να μην έχουν πάρει στα σοβαρά την πανδημία.

Αυτός είναι και ένας λόγος που τα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ίσως να παρθούν πιο σκληρά μέτρα και να επιβάλλονται μεγαλύτερα πρόστιμα για τους παραβάτες, αφού μόνο έτσι, ίσως βάλουν κάποιοι ανεύθυνοι μυαλό και σταματήσουν να κυκλοφορούν χωρίς λόγο, χωρίς μάλιστα να παίρνουν τα βασικά μέσα προστασίας (γάντια – μάσκα).

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 5.762 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Μένουμε σπίτι και δεν μετακινούμαστε άσκοπα, για το καλό όλων μας.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Πηγή: autogreeknews.gr