Πόσο κοστίζει το σέρβις της Pagani Huayra;

Τα supercars αρέσουν σε όλους και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν ένα δικό τους. Όπως για παράδειγμα η Pagani Huayra Hermes Edition!

Πόσο κοστίζει το σέρβις της Pagani Huayra;

Τα supercars αρέσουν σε όλους και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν ένα δικό τους. Ωστόσο, αυτό που τα κάνει απαγορευτικά και απλησίαστα δεν είναι μόνο το κόστος αγοράς, αλλά και το κόστος συντήρησης. Όπως για παράδειγμα της Pagani Huayra Hermes Edition!

Το εν λόγω μοντέλο είναι στην κατοχή του Ιρανού βασιλιά των κτηματομεσιτικών, Manny Khoshbin, ο οποίος έχει στην συλλογή του μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα.

Ένα εξ’ αυτών είναι η εξαιρετικά σπάνια Pagani Huayra Hermes Edition. Ξεχωρίζει με carbon αμάξωμα σε καφέ απόχρωση, με τα λογότυπα της Hermes, τις μαύρες ζάντες και τις χρυσαφί δαγκάνες. Η καρδιά αυτής της Pagani είναι ο 6λιτρος twin-turbo κινητήρας, διάταξης V και 12 κυλίνδρων με δύναμη 730 ίππων.

Η αρχική τιμή του μοντέλου ξεκινάει από τα 2.230.000 ευρώ. Ο Manny Khoshbin και ιδιοκτήτης του οχήματος αγόρασε την Pagani το 2015 και η Hermés του ολοκλήρωσε τις αλλαγές στις 12 Ιουλίου του 2019. Ο Khoshbin αρχικά προσέγγισε τον σχεδιαστικό οίκο, αυτοί ήρθαν σε συνεννόηση με τον Pagani και μετά από πέντε χρόνια η Huayra ήταν έτοιμη.

Από την μέρα της παραλαβής του αυτοκινήτου ο Manny έχει κάνει μόλις 193 χλμ. όμως για να είναι εντός της εγγύησης που ορίζει ο κατασκευαστής Pagani πρέπει να τηρεί ευλαβικά το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου. Κατά μέσο όρο η συντήρηση αυτή σε ετήσια βάση κοστίζει περίπου 8.000 δολάρια ή 7.100 ευρώ!

Δείτε και το βίντεο κι απολαύστε το μοναδικό αυτό μοντέλο!

Πηγή: autogreeknews.gr