Η λύση για τον κορονοϊό στο αυτοκίνητο!

Ο κορονοϊός έχει σπείρει τον πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά, δεν λείπουν και οι ακραίες καταστάσεις ακόμα και στο κομμάτι της οδήγησης.

Η λύση για τον κορονοϊό στο αυτοκίνητο!

Ο κορονοϊός έχει σπείρει τον πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο και καλό είναι όλοι να πάρουμε μέτρα προστασίας για να περιοριστεί η εξάπλωσή του. Στο διαδίκτυο οι περισσότεροι θα έχετε διαβάσει άρθρα και δει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο για το πώς να προφυλαχτείτε.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι ακραίες καταστάσεις, όπως να φοράνε μάσκες αερίου στις δημόσιες συγκοινωνίες ή ακόμα και να τυλίγονται ολόκληροι με πλαστικό. Η συγκεκριμένη όμως περίπτωση κρίνεται λογική, όσο και αν φαίνεται υπερβολική.

Ένας οδηγός της Lyft στη Νέα Υόρκη χρησιμοποίησε διάφανη πλαστική μεμβράνη, ταινίες και έτσι απομονώθηκε από την υπόλοιπη καμπίνα. Στην περίπτωση που ο οδηγός έχει κολλήσει τον κορονοϊό δεν θα τον μεταφέρει στους επιβάτες του και το αντίστροφο.

Ίσως είναι μια καλή ιδέα για τους οδηγούς ταξί και γενικά όσους μεταφέρουν κόσμο, αφού είναι μια εύκολη, γρήγορη και με μηδαμινό κόστος κατασκευή, η οποία κατόπιν αφαιρείται εύκολα.

Πηγή: autogreeknews.gr